Пулинський ЗДО №1 "Ялинка", Пулини
Житомирська область, Житомирський район

Прощавай, садок дитячий


Ласкавий травень приніс у  Пулинський  ЗДО №1 «Ялинка» свято випуску дітей до школи ,яке ми завжди приурочуємо до 1 червня –Міжнародного дня захисту дітей. І сумне й веселе в нас сьогодні свято, будуть нас до школи нині проводжати.



А вітати, бажати і проводжати прийшли найближчі і найрідніші люди, всі хто опікується дошкільнятами: селищний голова Гаврилюк О.С, начальник відділу освіти Пулинської селищної ради Опанащук Н.В, тата і мами, бабусі і дідусі, братики і сестрички.


 


Із самого порога садочок вітав усіх повітряними кульками, своєю святковістю. Перший хто привітав дітей та гостей це селищний голова О.С.Гаврилюк, найкращі  побажання і подаровані солодощі були доречні.


 


А далі вірші, таночки, сценки і вітання, батьківські слова подяки ,шалені оплески ,радість і сльози на бабусиних очах, адже тільки вони, бабусі, відчувають як швидко плине час.



В кінці найцікавіше – подарунки, придбані за надану матеріальну підтримку начальника відділу освіти Пулинської селищної ради Н.В.Опанащук, за що ми щиро дякуємо.

Так хочеться зупинити час і сказати: «Не поспішайте дорослішати, радійте дитячої безтурботності. Дитинство – найбезтурботніший, щасливий час». То ж в добру путь дорогі діти, нехай ваша життєва дорога буде світла і рівна, і скрізь і завжди оберігає Вас Господь.


 

« повернутися до списку новин

Корисні посилання

 

 

 

 

Логін: *

Пароль: *